Ayurveda Studio Nadi

NAISILLE, JOTKA TARVITSEVAT TUKEA UUDEN,  TERVEELLISEN,  TASAPAINOISEN JA ONNELLISEN ARJEN ALOITTAMISEEN.

Olen työskennellyt suurissa suomalaisissa yrityksissä  reilun kahdenkymmenen vuoden ajan ja työni onkin ollut erittäin mielenkiintoista ja antoisaa. Olen saanut tutustua eri maihin, kansallisuuksiin ja moniin mielenkiintoisiin ihmisiin ympäri maailmaa. Olen saanut seurata suurten kansainvälisten ketjujen saapumista Suomeen, nettikaupan kehitystä ja muodin vaihteluita. Olen ollut hyvin etuoikeutettu matkustellessani ja nauttiessani työstäni.

Matkustellessani  Aasiassa tutustuin Ayurvedaan. Kävin Intiassa ja Kiinassa työskennellessäni usein työpäivän päätteeksi hieronnassa. Työpäivän ajatukset katkesivat, stressi helpotti ja  kiireet haihtuivat,  olo tuntui upealta ja sain nukuttua yöni hyvin.  Kalkutassa ollessani,  taas kerran ihanan rentouttavan hieronnan jälkeen, aloin kysellä enemmän mistä hieronnasta sai näin paljon hyviä vaikutuksia ja sain tietää, että olin täydellisesti lumoutunut Ayurvedisen hoidon voimasta ja sen hyvistä vaikutuksista.

2015, 2016 Ayurvedahoitaja:  Tuntui luontevalta ja hyvin mielekkäältä hankkia ayurvedahoitajan pätevyys, jotta voin tarjota rentouttavia, hoitavia  ja parantavia hierontakokemuksia.  Olen myös koulutettuhieroja ja urheiluhieroja. Hierojan ammattitutkinnon on olen suorittanut vuonna 2003 työni ohessa.

2016 Ayurveda Elämäntaidon Ohjaaja: Ayurveda vei mukanaan.  Ayurvedahoitojen  lisäksi kiinnostuin oikeasta ruokavaliosta, sekä terveyden vaalimisesta, kiireisessä arjessa. Aloitin opiskelut Suomen Ayurveda-Instituutissa. Valmistuin Ayurveda Kehon ja Mielen Terveyskonsultiksi vuonna 2018 ja  voin nykyään tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisempaa ayurvedistahoitoa; elintapojen ohjaamista,  kehotyypille sopivan ruokavalion ja liikunnan löytämistä, terveyden vaalimista ja sairauksien ennaltaehkäisyä.

2018 Suomen Ayurvedayhdistyksen hallituksen puheenjohtaja

2018 Peter Hess Academy, Sointukylpyohjaaja

2018 Peter Hess Institut, Sound of Yoga Säestäjä

2019 Ayurveda Kehon ja Mielen Terveyskonsultti

2021 Ayus valmentaja

Missioni: Autan naisia pitämään huolta itsestään kiireisen arjen keskellä – terveyden vaalimiseksi.

IMG-20190416-WA0031.jpg