HOIDOT

Uusi hoitohuone on avattu Lähderantaan. Tervetuloa.

Tässä kommentti, joka lämmitti niin ihanasti,että haluan jakaa sen sinun kanssasi:

Kaunis ja tunnelmallinen hoitotila, jossa arjen murheet ja stressi
unohtuvat täysin. Rentouttava öljyhieronta saa kehon nesteet hyvin
liikkeelle ja kaikki lihasjännitykset helpottavat. Hieronnan jälkeen
keho ja mieli ovat niin rauhoittuneessa tilassa että kannattaa ottaa
rennosti ja uni maittaa hyvin yölläkin. Täydellinen hierontaelämys jota
voin suositella lämpimästi kaikille.

  • Kirsi

Kärsit ehkä stressistä, närästyksestä, turvotuksesta, ummetuksesta, unettomuudesta, väsymyksestä, riittämättömyyden tunteesta tai liiallisesta aktiivisuudesta? Usein hyväksymme nämä arkisina ärsykkeinä, jotka ovat osa elämäämme. Nämä ovat kuitenkin kehosi viestejä, että se ei voi hyvin.  Ayurvedisessä elämäntaidonohjauksessa käydään läpi vaihtoehtoja paremman elämänlaadun löytämiseen, oiken ruokavalion, unen ja liikunnan tasapainoon.  Hieronta on tärkeä osa kehontoimintojen tasapainottamisessa ja puhdistamisessa. Hieronnoilla poistetaan epäpuhtauksia ja kuonaa kehosta –  saadaan ruoansulatus toimimaan, olo kevyemmäksi ja mieli rauhalliseksi. 

Elämäntaidon​ohjaus​ ​-​ ​konsultaatio​ ​(2-3h)

Konsultaatiossa määritetään kehotyyppisi ja laaditaan kehotyypillesi sopiva ruokavalio: kullekin kehotyypille oikeanlainen ruokavalio ylläpitää terveyttä ja ehkäisee sairauksia. Kaikki terveelliset ruoat eivät ole terveellisiä jokaiselle, sillä meillä on erilainen kehonrakenne, energiantarve ja aineenvaihdunta. On tärkeää noudattaa  oman kehotyypin mukaista ruokavaliota. Kuitenkin muistaen, että ruoasta tulee nauttia ja se ei saa olla vain syömistä ohjeen mukaisesti.

Konsultaatiossa laaditaan kehotyypillesi sopiva ruokavalio- ja elämäntapaohjeet ja 1 kk aloitusohjelma, jonka jälkeen on seurantakäynti.

Koko​ ​kehon​ ​Ayurveda​ ​öljyhieronta (2h)

Koko kehon ayurvedinen öljyhoito lieventää stressiä,  rentouttaa lihaksia, avaa niveliä ja lisää niiden liikkuvuutta, notkistaa selkärankaa ja parantaa aineenvaihduntaa.  Hoito antaa kokonaisvaltaisen rentoutuneen hyvänolon. Hoito tehdään lämpimällä, ayurvedisellä luomuhierontaöljyllä, joka ravitsee ja hoitaa ihoa.

Asiakkaani kommentti, joka oli niin ilahduttava saada, että haluan jakaa sen kanssasi:

Olen käynyt säännöllisesti Riitan hieronnassa jo viiden vuoden ajan. Aluksi halusin urheiluhierontaa, mutta Riitta havaitsi kiireisen elämäni vaativan pehmeämpiä tapoja pitää kehostani huolta. Kokeilin Ayurveda-hoitoja ja huomasin niiden rentouttavan kehoni lisäksi ajatuksiani ja päätäni, jossa tekemättömät asiat poukkoilivat tavallisen hieronnan aikana. Pari tuntia koko kehon Ayurveda öljyhieronnassa rentouttaa rasittuneen kehoni ja pistää aineenvaihdunnan liikkeelle. Toisinaan kun kasvoni ja kaulalihakseni ovat kireät ja ihoni on harmaan väsynyt, valitsen kasvo-päähieronnan, jossa hieronta alkaa jalkojen lämpimällä kylvyllä ja hieronnalla, selän käsittelyllä ja aktivoimisella istuen ja siitä päänahan käsittelystä siirtyen  hoitopöydälle hyvin öljyiseen kasvohierontaan, jossa eri kasvojen alueet käydään huolellisesti ja taitavasti läpi. Hoito rentouttaa ihanasti ja ihooni palautuu terve puna – hoidon jälkeen peilistä katsoo nuorempi minä!  Ayurveda-hoito katkaisee oravanpyörän ja irrottaa arjesta. Oloni on uudistunut ja tunnen itseni taas upeaksi naiseksi!

  • Tiina V, 58

Kasvo-päähieronta​ ​(1.5h)

Syvästi rentouttava ja hoitava ayurvedinen kasvo-päähieronta. Hoito lieventää stressiä, rauhoittaa mieltä ja helpottaa yliaktiivista ajatustoimintaa, virkistää ja kirkastaa silmiä, vähentää kasvojen alueen jännitystiloja, laskee silmänalusten turvotusta sekä vähentää tummia silmänalusia ja silmäpusseja. Hoito rentouttaa ja antaa kasvoille upean hehkun.

Yrttinyyttihoito​ ​(2h)

Selkäpuolen, jalkojen ja käsien lihaksia ja niveliä hoitava ja voimakkaasti rentouttava ayurvedinen lämmin yrttinyyttihoito. Hoito tehdään lämpöisellä ayurvedisellä öljyllä ja yrttinyyttejä käytetään lihasten rentouttamiseen ja nivelten avaamiseen. Lisäksi yrttinyytit lisäävät aineenvaihduntaa ja ravitsevat syksyn/talven kuivattamaa ihoa.

Hoidoissa käytettävät öljyt ovat puhtaita Frantsilan ayurvedisiäöljyjä, joihin on sekoitettu yrttejä, jotka sopivat  kehotyyppisi tasapainotukseen.

Äänimaljahieronta (1 h)

Kokonaisvaltainen  äänimaljahieronta puhuttelee kehoa ja mieltä. Hieronta syvärentouttaa, vahvistaa ihmisen perusluottamusta, helpottaa irtipäästämistä, edistää terveyttä, harmonisoi, uudistaa ja antaa elinvoimaa, tukee ja parantaa kehotietoisuutta.

Jokainen äänimaljahieronta on ainutlaatuinen. On monia tekijöitä, jotka vaikuttavat äänten tiedostamiseen ja vaikutukseen, kuten elämäntilanne, elämänkokemukset, tieto, musiikin ymmärrys, valmius äänikokemukseen ja mieltymykset.

Äänimaljahieronnassa kauniisti soivat maljat asetetaan keholle tai väittömästi kehon läheisyyteen.

Äänimaljahieronta voidaan myös yhdistää kasvo-päähierontaan tai kokovartalohierontaan.

sound of yoga 6.jpg

Sointukylpy ja Sointumatka (1,5 h)

Sointukylvyt ja sointumatkat järjestetään noin 10-25 hengen ryhmille.

sounf of yoga 8.jpg