Päiväretriitti Jollaksessa 27.10.

Kaksi uskomattoman antoisaa retriittiä Jollaksessa pidetty ja kolmas kohta tulossa. Voiko olla kiitollisempaa kuin järjestää päiväretriitti ihmisille, jotka ovat innostuneesti mukana ja nauttivat. Upea ammattitaitoioinen työpari ja kaunis ja viihtyisä ympäristö.

 

Tasapainon päiväretriitit 22.9., 7.10. & 27.10.  Järjestämämme  päiväretriitit Jollaksen upeassa maalaishotellissa saivat ylistävää palautetta! Kiitos mukana olleet! ♥ Yhteistyön ja konseptin toimivuudesta innostuneina järjestämme retriitin myös lauantaina 27.10. klo 9.30-17.00. Syksy on täydellinen hetki laskeutumiselle, rauhoittumiselle ja pysähtymiselle itsen äärelle. Tarjoamme keinoja tasapainon löytämiselle Mesimarjan ja Riitta Saarinen-Ojalan hoivissa ihanassa, vasta avatussa Jollas 89 -maalaishotellissa. Vietämme kiireetöntä aikaa joogaten, oppien intialaisesta aurvedasta, herkutellen kasvisruualla, meditoiden ja nauttien äänihoidosta sekä teehetkistä. Tämän parempia puitteita hyvinvointiin ei ole. Sydämellisesti tervetuloa mukaan! Järjestämme myös kaksipäiväisen Tasapainoa syksyyn retriitin 24.-25.11. Jollaksessa.

 

20181011_123434_0001.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s