Yin-jooga ja äänihoito yrityksesi tiloissa keväällä 2019

20181115_171303_0001 (1).png

Yin-jooga ja äänihoito yrityksesi tiloissa keväällä 2019?

Yin jooga on pehmeä ja lempeä, kaikille soveltuva rauhallinen joogaharjoitus. Tunnilla rauhoitetaan mieltä, vapautetaan kehon jännityksiä, lukkoja sekä tukkeumia erilaisten Yin asentojen, hengitystekniikoiden ja mielen keskittämisen avulla. Viivymme yhdessä asennossa useita minuutteja kerrallaan, jotta lihaskudosten rentoutuessa pääsemme vaikuttamaan muunmuassa sidekudosten nestekiertoon, lisäämään kehon aineenvaihduntaa ja elastisuutta. Sukellat siis kerros kerrokselta syvemmälle itseesi, antaen kehosi rentoutua täydellisesti.
Harjoituksen jälkeen olosi on levännyt, mielesi virkistynyt ja luultavimmin kehosi kaipaa nesteytystä.

Äänihoito on syvärentoutusmenetelmä, joka rauhoittaa mielen ja syvärentouttaa kehon. Instrumenttien sävelet saavat kehon solut soimaan harmonisesti ja purkavat näin energiatukoksia sekä avaavat meridiaaneja, mikä tukee Yin joogan syviä ja rauhallisia asentoja. Instrumenttien tuottamat harmoniset äänet vaikuttavat myös tietoisuuden tasoon hidastamalla aivorytmejä alfa- ja theta-taajuuksiin, aktivoiden kehon parantavia energioita.

Sydämellisesti tervetuloa varaamaan hemmotteluhetki työporukallesi!

Mahdollisimman pian varatessasi varmistat haluamasi ajankohdan.
Paikka: Yrityksesi tiloissa
Yinjooga-äänihoidon kesto: 60-90min (sopimuksen mukaan)
Hinta 330€ +alv10% (max15hlö)

Terveisin,

Mesimarja ja Riitta

Mesimarja Paatero
Riitta Saarinen-Ojala

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s