YSTÄVÄNPÄIVÄN MINIRETRIITTI TO 16.2. KLO 18-20 LAAKSOLAHDEN MOMITOIMITALOLLA

Tervetuloa ❤ Ystävänpäivä Miniretriittiin to 16.2. Laaksolahden monitoimitalolle klo 18-20.

Mikä onkaan tärkeämpää kuin hyvä ystävä, jonka kanssa voi jakaa ilot. Ota mukaasi ystäväsi; ihana siskosi, rakas äitisi, mukava työkaverisi tai tulet ihan vain itseksesi joogaamaan ja rentouttamaan sekä kehoa että mieltä.

Aloitetaan ilta hengitellen rauhallisesti vaipuen ihanaan olemisen tilaan. Tehdään rauhallisia joogaliikkeitä, jotka lempeästi avaavat kehoasi. Tämän jälkeen laskeudutaan lepäämään viltin alle kuuntelemaan meditatiivista tarinaa ja kauniita sointumaljojen, Koshkellojen ja gongin syvärentouttavia sointuja.

Ilta on sekä kehoa että mieltä rentouttava. Kauniisti soivien maljojen äänivärähtelyt liikuttavat kehon jokaista solua ja tasapainottavat energian virtausta kehossa. Oksitosiinin eli hyvänolon hormonin eritys lisääntyy – stressi laantuu. Aivojen arkitoiminta rauhoittuu ja saat tilaa alitajunnalle ja oivalluksille. Ääniaallot resonoivat sinussa olevassa vedessä ja saavat vesimolekyylit liikkumaan ja kehosi puhdistumaan. Verenpaine laskee ja sydämen syke rauhoittuu.

Illan päättää jutteluhetki, jossa kuumaa teetä ja pientä naposteltavaa.

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse.

Ota mukaasi joogamatto, tyyny, viltti, villasukat ja lämmintä käsivarsille loppurentoutukseen.

Hinta: 30 € (MobilePay tai käteinen)

Ilmoittautuminen: viimeistään 14.2. riitta@nadi.fi, huomio että paikkoja on rajoitetusti

Paikka: Laaksolahden monitoimitalo, Lähdepurontie 2, Espoo

Ystävällisin terveisin

Love and Light ❤

Riitta Saarinen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s